Transport Animale in Tara

Compania noastra este dedicata transportului international de animale. Respectam toate normele legale in domeniu, asigurandu-ne asfel ca oferim servicii sigure pentru animalele transportate in Romania. Suntem autorizati de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, care ne reglementeaza activitatea pe aceasta nisa de servicii pentru posesorii de animale de companie.

Transport Animale Romania

Avem o experienta indelungata in transportul animalelor la nivel national si international. Oferim conditii optime de transport, la un nivel sporit de siguranta. Animalele de companie sunt tinute in custi speciale, fara posibilitatea de lovire sau interactiune pe durata transportului. Acestea sunt hranite de doua ori pe zi, iar apa se schimba regulat, astfel incat sa fie in permanenta curata si proaspata. In fiecare zi, animalele sunt scoase din masini pentru plimbare si pentru necesitati fiziologice.

Transportul animalelor de companie in tara se face cu masini pentru transport tip 2 si autorizate traces. Vehiculele sunt dotate cu instalatii de climatizare pentru asigurarea unui confort sporit. Soferii nostri au atestate pentru a lucra pe masini care transporta animale de companie.

Pentru orice intrebare sau detaliu va stam la dispozitie cu placere.

Procedura
transport animale

Suntem colaboratorii perfecti in ceea ce priveste transportul animalelor!

Transport
caini

Avem o experienta desavarsita in ceea ce priveste transportul cainilor!

Modalitati
de plata

Plata se poate efectua atat prin transfer bancar cat si prin PayPal.

© 2016 Transport Animale | Site realizat de Webromet